Ibrahimović o svojoj bahatosti: Šta je Zlatan uradio kad mu je Gvardiola rekao pravila?

Šveđanin je nametnuo da njegovo ponašanje postane prihvatljivo

03.10.2023. 12:02
  • Podeli:
zlatan ibrahimovic reuters-647d6e5f2ebb7.webp Foto: Reuters

Zlatan Ibrahimović je dao prvi veliki intervju, nakon što je početkom juna ove godine odlučio da ode u penziju. Legendarni Šveđanin je sa 41 godinom na leđima završio fudbalsku karijeru, a o svemu što je tokom nje postigao govorio je kod Pirsa Morgana.

Za sada su se na društvenim mrežama pojavili odlomci iz razgovora, a ceo intervju biće emitovan kada sve bude montirano i skockano.

Ibrahimović je ispričao svoj prvi sastanak sa Pepom Gvardiolom. Ibrahimović je u autobiografiji sebe nazvao Ferarijem, a Gvardiola ga je "vozio kao Fijat". Nakon što mu je Morgan na to ukazao, Ibrahimović je ispričao anegdotu.

"Moj prvi sastanak sa Gvardiolom je izgledao tako da me je upozorio: Zapamti, igrači ovde ne dolaze u Ferarijem na trening i utakmicu. Znate što sam ja posle toga uradio? Dovezao sam svoj je**** Ferari", prepričao je Ibrahimović.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()