Ibrahimović obradovao majku poklonom: Maksi i Vincent biće sa bakom u Hrvatskoj

Kupio je on majici i crkvu

15.07.2023. 09:50
  • Podeli:
Zlatan Ibrahimović1-647d984a56b55.webp Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović imao je teško detinjstvo, a njegova majka Jurka Gravić činila je sve kako bi prehranila svoju decu. Fudbaler joj se nakon slavne karijere itekako odužio za svu podršku koju mu je pružila.

Gospođa Gravić se retko pojavljuje u javnosti. Njen brat Gojko Gravić jednom prilikom je ispričao da je rođena u selu Prkos i da je sa 17 godina otišla u Nemačku da radi. 

Sa prvim suprugom je dobila kćerke Moniku i Violetu. Posle toga se udala za kafanskog pevača Šefika Ibrahimovića iz Bijeljine. Sa njim ima sina Zlatana i kćerku Sanelu. Ipak, njihov brak nije potrajao. U vanbračnoj vezi rodila je i sina Aleksandra, a Zlatan je neko vreme živeo kod oca.

"Znala je da nas tuče i grdi. Nije imala sreće sa muževima. Ništa joj nije išlo kako je želela, ali nas je volela", napisao je Zlatan u svojoj knjizi. 

Kada je postao uspešan, poznat i slavan Ibra je odlučio da kupi majici luksuzni apartman u Novalji da bude bliže svojim sestrama. Osim toga, u Švedskoj joj je kupio crkvu vrednu 9.400.000 evra, koju je kasnije srušio i na tom mestu izgradio luksuzne stanove.

"Majci sam kupio stan u Hrvatskoj, na Pagu da bude bliže sestrama. Želimo Maksi i Vincent budu sa njom tamo, sami bez mame i tate. Moraju da se i oni osamostale. Želim da neko vreme provedu u Hrvatskoj sa bakom koja ih može mnogo toga naučiti", naveo je Zlatan.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()