Ibrahimović se vratio u Milan: Zlatan na funkciji kao stvorenoj za njega

Roso-nerima će se razviti zabava u klubu

11.12.2023. 14:52
  • Podeli:
Zlatan Ibrahimović-6577121b11521.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni, File/Tanjug

Bivši fudbaler Zlatan Ibrahimović vratio se u Milan kao funkcioner, pošto je dobio ulogu u rukovodstvu kluba, saopšteno je na klupskom sajtu.

"Objavljujemo imenovanje Zlatana Ibrahimovića za operativnog partnera za investicije u sport, medije i zabavu. U ovom svojstvu, on će takođe imati ulogu višeg savetnika za čelnike kluba", stoji u saopštenju Milana.

Ibrahimović je izuzetno zadovoljan povratkom u klub. 

"Izuzetno sam zahvalan što sam se pridružio Milanu u ovoj važnoj i uticajnoj ulozi. Radujem se što ću doprineti investicionim aktivnostima u sportu, medijima i zabavi", izjavio je Ibrahimović za klupski sajt.

Kako se navodi na sajtu Milana, popularni Ibra je jedan od najpoznatijih fudbalera u istoriji. Osvojio je 34 trofeja u Malmeu, Ajaksu, Juventusu, Interu, Barseloni, Milanu, Pari Sen Žermenu, Mančester Junajtedu i Los Anđeles Galaksiju.

Podseća se da je tokom karijere postigao preko 570 golova, uključujući više od 500 za klubove, i to u svakoj od poslednje četiri decenije. Ibra je tri puta proglašen za najboljeg igrača italijanske Serije A (2008, 2009, 2011) i tri puta za najboljeg igrača Francuske Lige 1 (2012, 2013, 2015). Takođe je bio najbolji strelac Serije A 2009. i 2012. godine, najbolji strelac Lige 1 2012, 2013. i 2015. i najbolji je strelac švedske reprezentacije svih vremena.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()