Ibrahimović u društvu Čimajeva: Vuk ne nastupa u cirkusu

Jedan je profesionalac, drugi odličan amater, u borilačkim veštinama

25.06.2023. 08:59
  • Podeli:
ibrahimovic chimaev instagram 222-64970a5a78033.webp Foto: Instagram

Zlatan Ibrahimović je nedavno okačio kopačke o klin i trenutno se zabavlja u životu. Legendarni fudbaler je prvo izazvao Novaka Đokovića na partiju padela, a potom se našao i u oktagonu.

Ibrahimović je podelio fotografiju sa Kamzatom Čimajevim, švedskim MMA borcem i jednim od najboljih u velter i srednjoj kategoriji u UFC svetu.

Čimajevima 29 godina i rođen je Čečen. Ima nadimak “Borz“ što u prevodu znači vuk, a nastupa za Švedsku čiji je trostruki šampion.

“Vuk ne nastupa u cirkusu“, napisao je Ibrahimović uz fotografiju sa Čimajevim. 

Poznato je da je Ibrahimović veoma dobar u borilačkim veštinama i da ih je trenirao, s tim što sebe voli da zove lavom.

Ipak, Zlatan je već zagazio u petu deceniju života, a Čimajev je više u treningu kad je reč o borbama.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()