Ibrahimovićeva deca imaju sve, samo jedno ne: I po tome se razlikuju od većine mladih

Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, kaže doskorašnji fudbaler

17.12.2023. 17:30
  • Podeli:
ibrahimovic vincent twitter 23-655e0c0307de0.webp Foto: X.com

Zlatan Ibrahimović uložio je ceo život u fudbalsku karijeru. I sada kada je otišao u igračku penziju osta je posvećen Milanu, pa ostao da radi u klubu. Uprkos svim obavezama švedski fudbaler nikada nije zapostavio ulogu roditelja, koju deli sa nevenčanom suprugom Helenom Seger prema dvojici sinova Maksimilijanu i Vinsentu.

Deci je priuštio sve tokom njihovog odrastanja, osim jedne stvari. I to je otkrio u svojoj autobiografskoj knjizi "Adrenalin".

"Volim svoju decu kao nikoga na svetu i uvek će mi biti na prvom mestu. Baš zato što ih volim, želim da ih zaštitim i zbog toga im ne dopuštam korišćenje društvenih mreža. Ne želim da ih povrede loše stvari koje mogu da pročitaju o meni. Zato na mom Instagramu nema nijedne fotografije moje dece i porodici“, rekao je Ibrahimović.

Maksimilijan i Vinsent krenuli su očevim stopama i uspešni su u mlađim kategorijama. Kad porastu, tvrdi njihov otac, moći će sami da odluče hoće li provoditi vreme na društvenim mrežama ili neće.

"Imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, a oni će dalje nastaviti kako žele", stav je legendarnog fudbalera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()