Igrači Vest Hema su se tukli sa huliganima da odbrane porodice

Da stvar bude gora, policija i redari su prvobitno reagovali dosta tromo i sporo

19.05.2023. 15:03
  • Podeli:
WestHam_AZ_tucnjava_foto_TW-64671b876eb3b.webp Foto: Twitter/@FBAwayDays

Huligani holandskog AZ Alkmar napravili su veliki skandal nakon utakmice protiv Vest Hema jer su napali "obične navijače", tačnije porodice igrača engleskog tima.

Vest Hem je odbranio prednost od 2:1 iz prvog meča i sa novom pobedom od 1:0 osigurao plasman u finale Lige konferencije, ali dok su njegovi igrači slavili istorijski uspeh na terenu, na tribinama se dešavala neprijatna situacija.

Huligani koji navijaju za AZ preskočili su ogradu tribine i u pokušaju da dođu do drugog dela, gde su smešteni gostujući navijači, otišli su prema loži u napali porodice gostujućih igrača.

Da stvar bude gora, policija i redari su prvobitno reagovali dosta tromo i sporo, pa su i igrači Vest Hema morali lično da se umešaju i da brane svoje porodice.

Na snimcima koji su objavljeni na društvenim mrežama mogu da se vide igrači engleskog tima Mihail Antonio i Flin Dovns kako preskaču reklamne panoe i guraju se sa zaštitarima, kako bi se probili do lože i branili svoje porodice od huligana.

Srećom, na kraju niko nije ozbiljnije povređen, a nema sumnje da će UEFA žestoko kazniti AZ zbog ovog sramotnog poteza njihovih huligana.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()