Igrao protiv BiH, pa ispao sa spiska Engleske: Sautgejt precrtao fudbalera Totenhema za EURO

Selektor Gordog Albiona će sutra da saopšti konačan spisak od 26 fudbalera za prvenstvo Evrope

06.06.2024. 10:47
  • Podeli:
geret sautgejt - 3 jun 2024 - profimedia-666173d35fde2.webp Foto: Profimedia

Fudbaler Totenhema Džejms Medison neće igrati za reprezentaciju Engleske na predstojećem Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, prenosi danas Bi-Bi-Si.

Medison (27) je bio na širem spisku selektora Engleske Gereta Sautgejta od 33 igrača za predstojeći kontinentalni šampionat. 

Bi-Bi-Si podseća da je Medison igrao pre tri dana u prijateljskom meču sa Bosnom i Hercegovinom (3:0). 

Britanski mediji navode da je Sautgejt sinoć saopštio Medisonu da ne računa na njega na predstojećem EP, a fudbaler Totenhema je već napustio trening kamp reprezentacije Engleske. On je za Englesku odigrao sedam utakmica.

Džejms Medison, foto: Zac Goodwin/PA via AP/Tanjug

Sautgejt će sutra da saopšti konačan spisak od 26 fudbalera, koji će igrati na kontinentalnom šampionatu u Nemačkoj.

EP će biti održano od 14. juna do 14. jula, a Engleska će igrati u grupi C sa Srbijom, Slovenijom i Danskom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()