Ilić nakon debakla u Monaku tuguje zbog navijača: "Žao mi je što nismo mogli da ih usrećimo"

Crveno-beli su poraženi rezultatom 5:1

23.10.2024. 11:20
  • Podeli:
luka ilic fk crvena zvezda-66968b293f071.webp Foto: FK Crvena zvezda

Crveno-beli su poraženi rezučGolman Crvene zvezde Marko Ilić rekao je posle večerašnjeg poraza od Monaka (5:1) da je rival veoma snažna ekipa i da mu je žao što on i njegovi saigrači nisu mogli da usreće navijače koji su došli u velikom broju.

 "Monako je veoma snažna ekipa, to smo videli na terenu. Žao nam je što se završilo sa velikom razlikom, mislim da smo mogli više da pokažemo, pogotovo u poslednjih petnaest, dvadeset minuta. Teško je posle ubedljivog poraza, ali šta je tu je, moramo da sagledamo greške. Jednostavno bili su bolja ekipa", rekao je Zvezdin golman za klupski sajt.

Ilića je oduševilo što je Crvena zvezda imala veliku podršku navijača na stadionu "Luj drugi".

"Iznenadio sam se kad sam video koliko ima naših navijača na stadionu, svaka čast na tome, i hvala im. Žao mi je što nismo mogli da ih usrećimo, ali šta je tu je, bili su bolji, a mi idemo dalje", zaključio je Ilić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()