Inter prvi finalista Lige šampiona

Jedini pogodak je postigao Lautaro Martinez

16.05.2023. 23:07
  • Podeli:
Inter Milan_Profimedia-6463ebc966e1b.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Intera iz Milana su postali prvi finalista Lige šampiona, pošto su i u drugom meču polufinala slavili protiv svog najvećeg rivala, ekipe Milana sa 1:0 na svom terenu

Jedini pogodak je postigao Lautaro Martinez, te su plavo-crni ukupnim rezultatom od 3:0 prošli u finale.

Milan je želeo, očekivao je mnogo, ali očigledno nije tako lako nadoknaditi minus i sve popraviti u samo 90 minuta. Možda bi i bilo, da je Brahim Dijaz u 11. minutu uspeo da savlada Andrea Onanu, ali je reprezentativac Kameruna lako odbranio njegov udarac.

To je bila i jedina prilika u prvoj trećini utakmice, jer su nakon toga ekipe totalno umrtvile igru. Nije bilo baš gledljivo, a potom su se između 30. i 40. minutu dogodile i najveće šanse. 

Prvo je u 38. minutu Rafael Leao bio taj koji je šutirao nekoliko centimetara pored gola Andrea Onane, a potom je dva minuta kasnije Mhtarijan imao priliku, ali je njegov udarac zaustavio Majk Menjan.

To je bilo to od prvog poluvremena, a drugo je bilo dosta, dosta manje sadržajnije. Praktično, iako je viđen gol, ništa izuzev toga nije. 

Lautaro je imao jednu priliku, nju je iskoristio i to je bilo dovoljno da se slavi u ekipi Intera, koja sada čeka boljeg iz duela Real Madrid - Mančester siti u finalu Lige šampiona.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()