Iskusni savetuju Vlahovića: Ako ne nađeš trenera koji ume da razgovara sa tobom gotov si

Dušan Vlahović je u centru pažnje fudbalske javnosti.

11.12.2021. 16:34
  • Podeli:
Dušan Vlahović Foto Pixsell.jpg Foto: Pixsell

U zadnje vreme ne zbog dobrih partija u dresu Fiorentine, nego zbog bombastičnih najava oko njegovog transfera. 

Vest da je srpski reprezentativac odlučio da napusti klub kad mu istekne ugovor i da je za njega zainteresovan Juventus digla je prašinu u Italiji, odnosno postala glavna tema medija i ljubitelja fudbala. 

Vlahović je bio i tema razgovora dvojice legendarnih italijanskih fudbalera Bobo Vijerija i Antonia Kasana. Njih dvojica su se, na Twitch stream on Bobo TV, složili da Dušan ne bi trebalo da nastavi karijeru u redovima Stare dame.

"Ne idi u Juventus. Izaberi dečko Gvardiolu i idi u Mančester siti. Ne znam da li si sada dorastao nivou koji on traži, ali sam siguran da ćeš, radom sa Pepom, za samo godinu dana dostići Halandov nivo. Ako sa 20 godina izabereš trenera koji ne zna da razgovara i radi sa tobom tvoj napredak je završen", rekao je Kasano i čini se dao Vlahoviću savet zlata vredan. 

Nesumnjivo je da će srpski internacionalac biti u centru pažnje tokom transfer perioda. Kasano ima još jednog "keca u rukavu" i isto je u Premijer ligi:

"Da sam na Dušanovom mestu otišao bih dalje od Italije. Može da izabere i Kontea i Totenhem? Antonio bi pomogao Vlahoviću da raste kao što je to uradio sa Lukakuom u Interu. Istina je, nije mu dao da diše, ali mu je pomogao da izgradi fantastičnu karijeru", rekao je nekadašnja zvezda italijanskog fudbala koji je branio boje Rome, Milana i Intera.

Priča o ova dva kluba iz Premijer lige nije "pala s neba". Poznato je da Mančester siti traži napadača koji bi adekvatno zamenio Serhija Guera, ali i Totenhem traži napadača.

 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()