Istorijski preokret u Novom Pazaru doneo IMT-u prvi trijumf u Superligi

Za neverovatan preokretom u nadoknadi zaslužni su Nikola Glišić i Viktor Živojinović

14.08.2023. 20:36
  • Podeli:
lopta fudbal foto Pixabay-63d8ec6e82e1a.webp Foto: Pixabay

Fudbaleri IMT-a savladali su večeras kao gosti Novi Pazar 4:3 (1:2) u poslednjoj utakmici trećeg kola Superlige.

Do prvog trijumfa u elitnom takmičenju IMT je došao neverovatnim preokretom u nadoknadi golovima Nikole Glišića u 90+2. i Viktora Živojinovića u 90+4. minutu.

Prethodno, Novi Pazar je poveo golom Rašaka Adešine u trećem minutu, izjednačio je Miloš Luković pet minuta kasnije, da bi novu prednost domaćinu doneo Mitar Ergelaš u 34. minutu.

Luković je još jednim pogotkom u 81. minutu izjednačio, da bi Uroš Lazić u 85. minutu pogodio za prednost Pazaraca 3:2, ali nedovoljno za trijumf.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()