Italijani ljuti na Jovića: Luka misli da je prestrogo kažnjen

Monca je prvi put u istoriji savladala Milan

19.02.2024. 12:32
  • Podeli:
luka jović profimedia-0806121745-650c4b412bb25.webp Foto: Profimedia

Luka Jović je dobio šansu da bude starter u ekipi Milana, prvu posle dva meseca čekanja, ali je nije opravdao. Naprotiv, u 50. minutu je ostavio tim da igra sa igračem manje - morao je da napusti teren zbog direktnog crvenog kartona nakon udaranja igrača Monce

Milan je izgubio sa 4:2 i očekivano Italijani su, dan kasnije, osuli svu paljbu na srpskog napadača. 

Luka Jović je na svim naslovnim stranama sportskih medija i svi mu sude, nazivaju ga izdajnikom i vagaju da li mu je mesto u timu roso-nera ili je ipak bolje da na leto ode sa San Sira.

"Piolija je izdala rotacija i Jović", piše "Gazeta delo sport" koja je poraz Milana opisala kao "kolaps". I u ostalim tekstovima italijanskih medija može da se pročita da su "Luka i trener Pioli najveći krivci za posrtanje Milana u Monci, posle koga će morati da se donose neka teške odluke".

Napadač Milana je posle utakmice bio iznenađen. Na društvenim mrežama je objavio sporni trenutak i postavio pitanje: Kako je ovo crveni?

Luka Jović je ove sezone odigrao 17 utakmica u dresu Milan i postigao pet golova.


 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()