Italijani tvrde: Kežman postigao dogovor sa Juventusom oko Sergeja Milinkovića Savića

Ostalo je još da se Lacio i Juventus dogovore oko visine obeštećenja, a Lotito je ranije za taj posao tražio 100 miliona evra

22.11.2022. 10:27
  • Podeli:
Sergej Milinković Savić-1668760820996.webp Foto: Profimedia

Juventus bi mogao da postane prava srpska fudbalska kolonija. Italijanski velikan, prema pisanju novinara "Gazeta delo sport" Alfreda Pedula , uspeo je da se dogovori sa menadžerom Matejem Kežmanom oko dolaska Sergeja Milinkovića Savića u klub iz Torina. 

"Milinković-Savić bi u Juventusu trebalo godišnje da zarađuje šest miliona evra plus bonuse. Do dogovora oko ličnih uslova je došlo tokom sastanka menadžera igrača Mateje Kežmana i predstavnika Juventusa. Ugovor, koji bi tek trebalo da bude potpisan, važio bi od jula 2023. godine", tvrdi Pedula.

Pedula podseća da je Milinković-Savić, igrač Lacija i da je ostalo da se dva kluba dogovore oko obeštećenja. Međutim, predsednik rimskog kluba Klaudio Lotito do sada nije želeo da proda srpskog fudbalera.

"Milinković-Savić ima ugovor sa Laciom do juna 2024. godine, a Lotito traži obeštećenje od 100 miliona evra, pošto zna da niko neće da ponudi taj novac. Srpski fudbaler je voljan i da produži ugovor sa Laciom", piše italijanski novinar.

U Juventusu već igraju srpski reprezentativci i Sergejevi drugovi Dušan Vlahović i Filip Kostić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()