Ivanić ne traži opravdanje posle Benfike: Loše smo ušli u meč, to nas je koštalo poraza

Crveno-beli će u drugom kolu Lige šampiona gostovati milanskom Interu 1. oktobra

20.09.2024. 06:15
  • Podeli:
fk crvena zvezda, benfika - 19 sept 2024 - TANJUG MARKO ĐOKOVIĆ (4)-66ec66ddbdca2.webp Foto: TANJUG/MARKO ĐOKOVIĆ

Bojali smo se jedne stvari, a to je da ne kažemo na kraju utakmice da smo mogli više. Loše smo ušli u meč i to nas je koštalo, izjavio je večeras fudbaler Crvene zvezde Mirko Ivanić posle poraza od Benfike u Ligi šampiona.

Fudbaleri Crvene zvezde su poraženi večeras u Beogradu od Benfike rezultatom 2:1 u prvom kolu Lige šampiona.

"Pokazali smo da nećemo biti samo učesnici u Ligi šampiona. Ostaje veliki žal, jer ne smemo sebi da dopuštamo takve greške, kao u prvom poluvremenu, jer smo bili neprepoznatljivi, ne kako smo navikli i to nas je koštalo", rekao je posle meča Ivanić za TV Arenasport.

On je istakao da Benfika ima odličan tim.

"Definitivno da smo mogli bolje, ali su oni odlična ekipa. Neće nas niko iznenaditi pristupom mi smo sami sebe iznenadili negativnim pristupom i videli smo da smo malo olabavljeni. Pokušali smo da se podignemo i sada moramo da vidimo šta je razlog. Moramo to da ispravljamo u narednom periodu", dodao je Ivanić.

Crveno-beli će u drugom kolu LŠ gostovati milanskom Interu. Ovaj meč je na programu 1. oktobra u Milanu.

Standings provided by Sofascore

Fudbaleri Crvene zvezde će u ponedeljak gostovati Partizanu u devetom kolu Superlige Srbije. On je istakao da će njegov tim imati energije za "večiti derbi".

"Naravno, za derbi će uvek biti energije", zaključio je Ivanić.

Utakmica između Partizana i Zvezde biće odigrana u ponedeljak od 19 časova na stadionu u Humskoj.

Standings provided by Sofascore
  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()