Iz Amerike na Marakanu: Zvezda cilja pojačanje iz MLS lige

Informaciju plasirao američki novinar dobro upućen u dešavanja u MLS-u

16.12.2023. 14:37
  • Podeli:
kai vagner tanjug ap-657da7ed0258b.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Joe Lamberti

Gostovanjem Partizanu u sredu, u 171. "večitom derbiju" fudbaleri Crvene zvezde zatvoriće kalendarsku godinu, a onda kreće i zimski prelazni rok. A počelo se i sa spekulacijama. Tako je uprava prvaka Srbije navodno "pikirala" levog beka iz MLS-a.

Kako prenosi novinar Tom Bogert, koji je dobro upućen u dešavanja u najkvalitetnijoj ligi severnoameričkog kontinenta, na "meti" je Kai Vagner, fudbaler Filadelfije Union.

Nemac će u januaru postati slobodan igrač i tu je prilika za crveno-bele. Mada se navodi i da je ove jeseni dobio ponudu AEK-a iz Atine, kao i da ga je pre oko godinu dana želeo i Lids.

Mada, postoji i opcija i da Vagner ostane u MLS ligi.

U Filadelfiju je stigao 2019. godine, a tri godine kasnije oborio je rekord po broju asistencija jednog defanzivca, sa 15 nameštenih golova.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()