Izostao "poslednji ples" u Rijadu: Šeik se rugao Mesiju, Ronaldo se radovao šansama svog tima

Turki Al Šeik ukrao šou dan posle meča

02.02.2024. 13:00
  • Podeli:
al nassr inter miami reuters-65bbfafadfbe8.webp Foto: Reuters

Prijateljska utakmica između Al Nasra i Intera iz Majamija protekla je onako kako niko nije očekivao - bez dugonajavljivanog "poslednjeg plesa" Lionela Mesija i Kristijana Ronalda. Dok je Portugalac izostao iz tima domaćina jer se oporavlja od povrede potkolenice, Argentinac je ušao na teren u 83. minutu meča. 

Ceo ovaj spektakl je pratila neočekivana atmosfera i čini se da je Ronaldo bio spreman sve bi bilo potpuno drugačije.

Prvo je Turki Al Šeik optužen da je "pred Mesijem, kao gostom, izgovorio da je Ronaldo najveći fudbaler sveta ikada", da bi se kasnije ispostavilo da je šeik govor dobrodošlice održao bez prisustva Argenitnca i sa drugim rečnikom. Turki Al Šeik je Ronalda nazvao "superzvezodm u Rijadu".

I na utakmici je isti čovek iz Saudijske Arabije bio u centru pažnje. On je iz svečane lože gledao utakmicu, a kada je u igru ušao Lionel Mesi on je sa svog mesta pokazao prstima rezultat koji je u tom trenutku bio na semaforu - 6:0 za Al Nasr. 

Očekivano, kamere su snimile sve.

Na stadionu u publici bio je i Kristijano Ronaldo. On je utakmicu pratio sa svog "svečanog" mesta. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()