Izvesno je: Partizan dobija novo rukovodstvo, odlaze Vučelić i Vazura

"Grobari" su ovo dugo čekali

01.10.2024. 18:05
  • Podeli:
Milorad Vučelić-1664873591694.webp Foto: FK Partizan

Upravni odbor Fudbalskog kluba Partizan, konstatovao je da će predstojeće zasedanje skupštine biti poslednje za postojeći saziv čelnika na čelu sa Miloradom Vučelićem.

Na skupštini, zakazanoj za 11. oktobar, nakon 10 godina, klub će napustiti Vučelić, ali i generalni direktor Miloš Vazura, te katuelni Upravni odbor.

Kako prenose domaći mediji, na mesto predsednika biće imenovan Rasim Ljajić.

Tokom naredne sedmice planirani su i sastanci Nadzornog odbora, kao i Pravne komisije, koji će pripremiti i usaglasiti dnevni red predstojeće Skupštine koja će se, sva je prilika, od redovne pretvoriti u Izbornu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()