Jedan Srbin otišao iz Torina, drugi došao na pozajmicu

Predposlednjeg dana zimskog prelaznog roka italijanski provligaš jako trguje

30.01.2023. 15:13
  • Podeli:
Saša Lukić-63d7d03dd9142.webp Foto: Profimedia

Dosadašnji fudbaler Verone i srpski reprezentativac Ivan Ilić (21) igraće do kraja sezone u Torinu, dok će drugi, nešto iskusniji, reprezentativac Srbije Saša Lukić napustiti italijanski klub i preći u Fulam

U saopštenju kluba podno Alpa potvrđeno je da je mladi Orao stigao u tim kao i što se navodi da će upravo on, na kraju sezone, imati mogućnost otkupa njegovog ugovora "ako se ispune određeni sportski ciljevi".

Vest o odlasku Saše Lukića u Premijer ligu, za obeštećenje od 10.000.000 evra, objavio je fudbalski dobro informisani italijanski novinar Fabricio Romano, koji tvrdi da će lekarski pregledi u Londonu biti obavljen do kraja dana. 

Ivan Ilić je rođen u Nišu, a u profesionalnoj karijeri igrao je za Crvenu zvezdu, Mančester siti, Zemun, Bredu i Veronu. On je u Veronu stigao 2020. godine, i po tada postigao pet golova na 76 utakmica. Bio je na pragu prelaska u Olimpik iz Marselja, ali je na kraju odlučio da karijeru nastavi u Torinu.

Za Torino igraju srpski fudbalski reprezentativci Vanja Milinković-Savić i Nemanja Radonjić.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()