Jork: Ten Hag mora da istrpi kritike, Mančester junajted ne igra dobro

Mančester junajted se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 63 boda.

11.05.2023. 21:56
  • Podeli:
Tan2023-03-0517481315_1 Erik ten Hag AP PhotoJon Super-6408a493709f9.webp Foto: Tanjug/AP Photo/Jon Super

Nekadašnji fudbaler Mančester junajteda Dvajt Jork izjavio je danas da klub sa "Old traforda" ove sezone nije ostvario očekivane rezultate i dodao da najveću odgovornost snosi menadžer "crvenih đavola" Erik ten Hag, prenosi Dejli mejl. 

Jork je uporedio Ten Haga sa bivšim menadžerom Mančester junajteda Oleom Gunarom Solskjerom, koji je vodio klub sa "Old traforda" od 2018. do 2021. godine. Holandski trener je preuzeo Mančester junajted uoči početka ove sezone.

"Ten Hag je ove sezone izgubio devet utakmica u Premijer ligi. Zbog toga moraju da se postave neka pitanja. Nemate gde da se sakrijete od pitanja, pošto ste menadžer Mančester junajteda. Solskjer je imao bolji rezultat od Ten Haga za dve sezone u klubu, a stručnjaci govore o napretku i boljem stilu fudbala", rekao je Jork.

Mančester junajted je ove sezone osvojio Liga kup, a u finalu FA kupa igraće protiv Mančester sitija. 

"To je napredak, ali Ten Hag je izgubio više utakmica u Premijer ligi od Solskjera u sezonama 2019/2020. i 2020/2021. Rezultati ove sezone nisu dovoljno dobri. Mančester junajted očajnički pokušava da zadrži četvrto mesto na tabeli Premijer lige. Nisam siguran da je to pozicija u kojoj klub želi da bude", naveo je Jork.

Mančester junajted se nalazi na četvrtom mestu na tabeli Premijer lige sa 63 boda.

"Hvale Ten Haga kada ekipa igra dobro, ali mora da istrpi kritike i kada tim igra loše", poručio je Jork, koji je igrao za Mančester junajted od 1998. do 2002. godine.

On je sa Mančester junajtedom osvojio Ligu šampiona, tri Premijer lige, FA kup i Interkontinentalni kup.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()