JSD Partizan osporavaju tvrdnje: Fudbalska sekcija dovodi javnost u zabludu

Odluka o imenovanju Ostoje Mijailovića na mesto predsednika JSD Partizan je ništavna, objavljeno je prvo tokom dana

22.06.2023. 16:54
  • Podeli:
JSD Partizan logo zlatni-1664871377311.webp Foto: KK Partizan

JSD Partizan saopštilo je da su netačni navodi da je Prvi osnovni sud usvojio tužbu fudbalske sekcije crno-belih po kojoj su odluke Vanredne sendice iz septembra prošle godine ništavne.

Tokom dana domaći mediji preneli su odluku Prvog osnovnog suda iz aprila 2023. godine, u kojoj piše da je odluka o imenovanju Ostoje Mijailovića na mesto predsednika JSD Partizan ništavna i da ne proizvodi pravna dejstva.

"Imajući u vidu da advokati Sportskog društva Partizan još uvek nisu dobili pismeni otpravak presude, u ovom trenutku možemo samo da vas informišemo da je u pitanju prvostepena presuda koja se odnosi na skupštinu Sportskog društva Partizan koja je održana dana 13.09.2022. godine, a kojom je samo delimično usvojen tužbeni zahtev i na koju imamo pravo žalbe, kao i da je novo rukovodstvo Sportskog društva Partizan izabrano na sednici skupštine dana 17.03.2023. godine, a na osnovu koje je predsednik Ostoja Mijailovic registrovan u Agenciji za privredne registre", navodi se u saopštenju.

Dodaju da predstavnici fudbalskog kluba konstantno tuže sportsko društvo i da pritom navode da su deo istog.

"U javnosti i pred Agencijom za privredne registre iznose informacije da su istupili iz Sportskog društva Partizan, odnosno da nisu više njegov član, čime namerno dovode u zabludu kako državne organe, tako i navijače Partizana", navodi se u saopštenju JSD Partizan.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()