Junajted odrešio kesu: Hoće najsjajniji biser Reala

Kraljevski klub je na potezu

17.01.2024. 14:08
  • Podeli:
Vinisijus Žunior Real Madrid_Profimedia-6496b65c640ca.webp Foto: Profimedia

Čelnici Mančester junajteda spremni su na kraju sezone da ponude madridskom Realu obeštećenje od 150 miliona evra za brazilskog fudbalera Vinisijusa Žuniora, prenosi katalonski Sport.

Katalonski list navodi da je Realu potreban novac kako bi na kraju sezone angažovao napadača Pari Sen Žermena Kilijana Mbapea. Rukovodstvo Reala je navodno spremno da počne pregovore sa Mančester junajtedom oko transfera brazilskog fudbalera u klub sa "Old traforda".

Vinisijus (23) je u Real stigao 2018. godine iz Flamenga. On je ove sezone odigrao 16 utakmica za Real i postigao je devet golova.

Brazilac ima ugovor sa Realom do 30. juna 2027. godine.
 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()