Junak Intera: Martinez otkrio kako su pobedili i otišli u finale Lige šampiona

Strelac gola za Inter istakao da je ovo istorijska pobeda

17.05.2023. 11:17
  • Podeli:
Lautaro Martinez-63c3d94196d84.webp Foto: Profimedia

Fudbaleri Intera plasirali su se u finale Lige šampiona, pošto su na stadionu "Đuzepe Meaca" pobedili ekipu Milana 1:0 (0:0) u revanš utakmici polufinala.

U prvoj utakmici, takođe odigranoj u Milanu, bolji su bili "neroazuri" rezultatom 2:0.

Lautaro Martinez junak pobede Intera (1:0) u revanšu sa Milanom posle meča je istakao:

"Ova utakmica ima istorjiski značaj, osetio sam to, napravili smo sjajan posao. Zajedništvo je napravilo razliku, ako imate ujedinjenu grupu koja ide istim putem sve je jednostavnije, video sam to na Svetskom prvenstvu", rekao je Lautaro za Kanal 5.

Fudbaleri Intera će u finalu Lige šampiona u Istanbulu igrati sa boljim iz duela Real Madrid i Mančester siti.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()