Juventus prodaje svoju uzdanicu i to po sniženoj ceni: Da li će još jedan Srbin zaigrati u Premijer ligi?

Definitivno napušta italijanskog giganta

09.05.2024. 07:30
  • Podeli:
vlahovic kostic profimedia-64aaa0215b2cd.webp Foto: Profimedia

Krilni fudbaler Juventusa i srpske reprezentacije, Filip Kostić (31), na meti je nekoliko klubova iz Premijer lige. Posebno su "zagrizli" londonski klubovi Kristal Palas i Vest Hem jer je brzonogi Kragujevčanin na "popustu".

Naime, Juventus za Kostića traži oko 10 miliona evra, a čini se da je došlo vreme i da zaigra, po mnogima, idealnom prvenstvu za njega - Premijer ligi.

Stara dama ga je ponudila i drugim klubovima zbog činjenice da ove sezone ne dobija toliko prostora kao u prethodnoj.

Filipa tokom leta očekuje i Evropsko prvenstvo u Nemačkoj sa reprezentacijom Srbije gde očekujemo da napravi dobar rezultat i da bude velika uzdanica selektora Stojkovića u pohodu na drugu fazu takmičenja.

Filip Kositć ponikao je u kragujevačkom Radničkom, a nosio je i dresove Groningema, Štutgarta, Hamburga, Ajntrahta pre nego što se preselio na sever Italije. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()