Kad ga Italijani osmisle mora da dominira: Moderno i tradicionalno na novom dresu Milana

Na naslovnoj strani "GQ" u novom dresu čitaoce mami Rafael Leao

04.02.2024. 22:05
  • Podeli:
Rafael Leao-65bff1ff96739.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno/Tanjug

Fudbaleri Milana u nastavku sezone imaju novu "garderobu". Dresovi, četvrta garnitura, koje će roso-neri nositi nastala je kao saradnja modnog brenda Pleasures, sportskog brenda Puma i kluba sa "San Sira".

Zanimljivo je da novi dres još nije predstavljen u javnosti, a njegove fotografije su se pojavile na društvrenim mrežama. Naime, iz štampe je izašao novi broj magazina "GQ", koji se bavi muškom modom, i na njegovoj naslovnoj strani je najveća zvezda Milana Rafael Leao u novom dresu. Euforija je veća jer časopis tek treba da ode u prodaju. 

U pitanju je nešto što do sada nije viđeno nigde. Reč je o crnom dresu, na kom je, sivom bojom oslikana najpoznatija katedrala na severu Italije - milanski Duomo. 

Svi detalji na dresu su bele boje, uključujući klupski logo, logo Pleasuresa i vizuelni identitet generalnog sponzora kluba jedne avio kompanije.

Upućeni tvrde da su navijači oduševljeni, a ovaj dres će se zbog motiva i, neuobičajne, crne boje razgrabiti u šopu Milana koji se nalazi u blizini, upravo,  čuvenog Duoma. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()