Kad se Tadić proveseli: Fudbaleri Srbije, zasluženo, lumpovali u kafani

U Bugarskoj će Orlovi zakucati na vrata EURA 2024.

19.10.2023. 09:33
  • Podeli:
Diana Mihajlović Pajić i Dušan Tadić-6530db6a7709c.webp Foto: Printscreen/Instagram/diana.mihajlovicofficial

Malo je sportista koji ne vole srpsku kafanu, a mnogo je onih kojima odlazak u istu osporavaju svaki put kada ih u njoj vide. Ovog puta odlazak fudbalera Srbije na zajedničku "tresku" u Beogradu je više nego zaslužan - pobeda nad Crnom Gorom dovela ih je pred vrata Evropskog prvenstva 2024. u Nemačkoj. Na ista će zakucati iz Bugarske 19. novembra. A do tada neka slave pređeni put.  

Orlovi su sa "Marakane", zagrljeni, srećni i zadovoljni, odleteli na proslavu, a tamo je za njih pevala Diana Mihajlović Pajić, bivša zvezda Granda.

Foto: Instagram/PrintScreen/diana.mihajlovicofficial

Kapiten kapitenski i u kafani

Najveseliji od svih bio je kapiten Srbije Dušan Tadić, inače strelac poslednjeg gola i asistent kod Mitrovićevog pogotka. A kako i ne bi kada je upravo on predvodnik generacije koja "čini čuda" za srpske pojmove i pomera granice o kojima se godinama sanja na ovim prostorima. Tadić je i na terenu posle utakmice bio van sebe od sreće.

Objavljen je snimak na kom se vidi kako je fudbalera Srbije ganula pesma Nedeljka Bajića Baje "Ginem, ginem".

Pored kapitena vide se još Saša Lukić i Filip Mladenović koji su ustali od stola da igraju.

Uspeh će tek dobiti svoje značenje

Uspeh koji su fudbaleri Srbije postigli pobedom provit Crne Gore, u predzadnoj utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024., tek će da dobije svoj značaj. Da se overi plasman na EURO u Nemačkoj ostala je da se odigra još jedna utakmica, protiv Bugarske 19. novembra - protiv tima koji nema nijednu pobedu i kome ništa ne znači ni bod, a kamo li tri. . 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()