Kako je Mbape uspeo ovo: Hakimi mu dodao, a on sve predriblao

Mbape je ove sezone igrao sedam utakmica i postigao osam golova

09.10.2023. 12:52
  • Podeli:
mbappe reuters-6523cea9f3d30.webp Foto: Reuters

PSŽ igra svoj najgori start sezone. Prvak Francuske je na gostovanju slavio protiv Rena sa 3:1 u 8. kolu francuskog prvenstva. Vitina, Hakimi i Kolo Muani bili su strelci za Parižane, koji se sa 15 bodova nalaze na trećem mestu. 

Mogao je PSŽ da pobedi i sa većom razlikom, ali je najveća zvezda tima Kilijan Mbape promašila stopostotnu šansu. Hakimi je presekao dodavanje i pokrenuo kontru PSŽ. Dodao je Mbapeu, koji je od centra do gola lomio defanzivca, da bi potom zaobišao i golmana Steva Mandandu. Iako je pred sobom imao prazan gol, šutirao je Mbape i promašio.

Mbape je ove sezone igrao sedam utakmica i postigao osam golova. Sedam od njih dao je u francuskom prvenstvu, čiji je najbolji strelac. Ukupno je za PSŽ odigrao 269 mečeva. Bio je strelac 220 puta i asistent 98 puta.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()