Kapiten Kejn na ivici suza nakon poraza: Ekstremno bolan osećaj

Englezi očajni nakon poraza u finalu Evropskog prvenstva

14.07.2024. 23:55
  • Podeli:
hari kejn AP PhotoMartin Meissner-669445db64870.webp Foto: AP PhotoMartin Meissner

Kapiten reprezentacije Engleske Hari Kejn bio je utučen nakon porza od Španije u finalu Evropskog prvenstva.

On je zaradio  žuti karton u prvom poluvremenu, nije bio ni blizu postizanja gola, pa ga je Sautgejt zamenio u 61. minutu.

Posle meča tešio se sa saigračima.

"Teško je rečima opisati kako se svi mi sada osećamo. Teška utakmica. Učinili smo sve da se vratimo u meč i borili se da to učinimo. Teško je kada primite gol u poslednjim minutima. U prvom poluvremenu smo se mučili, nismo mogli da uzmemo loptu duže u naš posed. Drugo poluvreme je bilo bolje i došli smo do gola. Uhvatili su nas na tu poprečnu loptu i to je bio kraj. Propustili smo priliku, ali doći do finala nije nimalo lako. Morate iskoristiti ovakve prilike kad vam se ukažu a mi to ponovo nismo uspeli. Ekstremno bolan osećaj i boleće dugo. Selektor će razmisliti da li će nastaviti da vodi tim, želeli smo da pobedimo za njega", rekao je Kejn još "vruće glave".

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()