Kapiten Tadić: Razočarenje postoji, ali ponosan sam

Naš tim je osvojio samo dva boda na Evropskom prvenstvu

25.06.2024. 23:30
  • Podeli:
dusan tadic AP PhotoAriel Schalit-667b3513ca745.webp Foto: AP PhotoAriel Schalit

Kapiten Fudbalske reprezentacije Srbije Dušan Tadić bio je razočaran posle eliminacije sa Evropskog prvenstva.

Srbija je u poslednjem kolu remizirala bez golova (0:0) sa Danskom.

"Sigurno da smo razočarani. Cilj nam je bio prolazak. Razočarani smo, ali sam ponosan na ovu grupu momaka, pružili su maksimum posle napornih sezona, niko nije hteo da se odmara, dao je sve za svoju zemlju. Ostaje žal, ali bitno da smo dali sve od sebe", rekao je Tadić i dodao:

"Mislim da smo imali dosta šansi, par šansi. Ovaj poslednji šut Sergeja, onaj ofsajd... Mitar glavom. Nismo uspeli da postignemo pogodak. Protiv Slovenije smo isto imali dosta prilika. Treba da analiziramo i vidimo šta i kako. Najbitnije od svega da su momci dali sve od sebe".

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()