Karager: Haland je izabrao pogrešan klub

U Bundesligi se video njegov ogroman ritam, u Premijer ligi se to više ne vidi, rekao je nekadašnji kapiten Liverpula

06.02.2023. 09:51
  • Podeli:
Erling Haland-63e0bd574782b.webp Foto: Profimedia

Erling Haland je bio tema o koju je komentarisao fudbalski zanalac Džejmi Karager. Nekadašnji reprezentativac Engleske, danas komentator i analitičar Premijer lige na Skaj sportu, bavio se ulogom mladog Norvežanina u dresu Mančester sitija

"Osećam se kao da smo ove sezone videli samo 60% Halanda. Razmislite o prvom golu koji je postigao za Vest Hem, tom prostoru i trci. To nije način na koji Siti obično igra. On dolazi iz Dortmunda u ligu u kojoj kontranapadi idu potpuno drugačije. U Bundesligi se video njegov ogroman ritam, u Premijer ligi se to više ne vidi. Moguće je da je izabrao pogrešan klub, klub u kome ne može da izvuče najbolje iz sebe. Haland je postigao 25 golova u Premijer ligi, ali je Siti primio više nego što je dao. Oni su tim sa poštovanjem i lošiji sa Halandom na terenu, ali to nije njihova krivica. Haland će nastaviti da postiže 25 golova i mnoge lopte će mu doći iz centara koje će on da plasira u gol... Ali ne vidimo sve šta on može da uradi za tim koji je izabrao", komentar je bivšeg kapitena Liverpula. 

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()