Kasano otpisao Murinja iz fudbala: Potpuno je gotov

Od kada se rastao sa Romom ne pominje se nova saradnja

09.04.2024. 11:16
  • Podeli:
Antonio Kasano-63be8c4a27b9b.webp Foto: Profimedia

Na kraju sezone nekoliko velikih klubova ostaje bez trenera, a proslavljeni Žoze Murinjo još sedi bez posla i dogovora. To što Portugalac ne radi od kada se rastao sa Romom nateralo je bivšeg igrača Vučice Antonija Kasana da uputi kritike na račun fudbalskog stručnjaka.

Italijan smatra da je Murinjo, u svojoj 61. godini, gotov kao šesf stručnog štaba i da više nikoga ne može da trenira.

"Kao trener, Murinjo je sada potpuno gotov. Više nije u stanju da trenira, i dalje radi iste stvari kao pre deset godina. Danijele De Rosi je napravio od Rome jaku ekipu, on sada pravi izvanredan posao, uvek je bio stvoren za to", rekao je Kasano za "La Domenika Sportiva".

Portugalac je do sada kao strateg radio u Leiriji, Portu, Čelsiju, Interu, Real Madridu, Mančester junajtedu, Totenhemu i pomenutoj Romi.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()