Kejn objasnio zašto Bajern: Znam šta moram ako želim da budem najbolji na svetu

Prošla sezona je bila odlična za mene na ličnom planu, ali ne i za klub, kaže Englez

10.09.2023. 16:23
  • Podeli:
Hari Kejn-64fdd0c25925a.webp Foto: AP Photo/Martin Meissner/Tanjug

Fudbaler Bajerna i reprezentativac Engleske Hari Kejn izjavio je da je zbog Lige šampiona i borbe za trofeje odlučio da pređe u klub iz Minhena, prenose britanski mediji.

Kejn je u letnjem prelaznom roku prešao iz Totenhema u Bajern. On je ove sezone na četiri utakmice postigao tri gola za Bajern.

"Borba za trofeje je bila uglavnom ključni razlog za prelazak u Bajern, ali nije jedini. Puno se priča o trofejima i naravno, želim da ih osvajam. Međutim, nije to samo bio razlog mog prelaska u Bajern. Osećao sam da bi trebalo da igram fudbal na najvišem nivou kako bih napredovao. Ako želim da budem najbolji na svetu, moram da igram Ligu šampiona. Prošla sezona je bila odlična za mene na ličnom planu, ali ne i za klub", rekao je Kejn.

On je istakao da se u Bajernu mora pobeđivati, dok u Totenhemu žele da pobeđuju.

"Osetio sam da je ovo pravi trenutak da napravim još jedan korak i prihvatim izazov. Ono što najviše osećam od dolaska u Bajern, jeste pritisak. Tu nije samo želja za pobedom, tu je pobeda moranje", istakao je Kejn.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()