Kejn se oprostio od navijača Totenhema: Teško je reći zbogom

Kapiten Totenhema konačno odlazi u inostranstvo

12.08.2023. 14:44
  • Podeli:
Hari Kejn i fudbaleri Engleske-638db90c0279d.webp Foto: AP Photo/Manu Fernandez/Tanjug

Kapiten reprezentacije Engleske Hari Kejn sa osmehom na licu odlazi iz Premijer lige i konačno odlazi u inostranstvo. Kapiten Totenhema karijeru će nastaviti u Bajernu iz Minhena. 

Sa šampionom Nemačke potpisao je ugovor na četiri sezone. Uz veliku zahvalnost Kejn se oprostio od navijača Pevaca.

"Teško je reći zbogom klubu i navijačima koji su uradili mnogo za mene u mojoj karijeri. Uvek ćete biti u mom srcu. Hvala Totenheme, hvala navijači", napisao je Kejn, uz oproštajni video koji je objavio na svojim društvenim mrežama.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()