Klop u novim problemima, preti mu kazna

Klop bi mogao da dobije suspenziju

01.05.2023. 12:20
  • Podeli:
jurgen klopp - reuters-63f7279a535c5.webp Foto: Reuters

Nemački trener i šef Liverpula Jurgen Klop mogao bi da bude suspendovan zbog svojih komentara o sudiji koji je vodio utakmicu Liverpula i Totenhema. Menadžer Liverpula je nakon susreta u kojem je njegova ekipa slavila 4:3 optužio sudiju Pola Tirenija da ima nešto protiv njegovog tima i sad mu preti suspenzija, pišu engleski mediji.

Klop je nakon dramatične pobede verbalno napao glavnog sudiju.

"Imamo zajedničku istoriju, ja zaista ne znam što on ima protiv nas. On tvrdi da nema problema, ali to nije istina. To nije tako, ne shvatam zašto, ali nije tako. Ne razumem zašto me tako gleda", rekao je.

"Ja ni sa kim nemam problema, nemam niti s njim. Ali ponoviću. On je vodio utakmicu kad smo gostovali kod Totenhama, kad Heri Kejn nije dobio crveni karton. Ja volim Kejna, kakav je to igrač. Ne želim da bude isključen, ali to je tad bilo za crveni karton", dodao je.

Organizacija odgovorna za suđenje utakmica u engleskom profesionalnom fudbalo (PGMOL) se nakon Klopovih komentara javila saopštenjem te navela da je upoznata sa svime što je Klop izgovorio u naletu besa četvrtom sudiji, zbog čega je i dobio javnu opomenu.

Engleski mediji navode da je ovime stavljen pritisak na Engleski savez (FA) i da se čeka njegova reakcija. Piše se da bi Klop mogao da dobije suspenziju.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()