Klub potvrdio: Vojvodina 12. oktobra igra protiv Zenita u Rusiji

Zenit je šestostruki uzastopni prvak ruske Premijer lige

01.10.2024. 17:05
  • Podeli:
fk vojvodina, 1 avg 2024 - TANJUG NENAD MIHAJLOVIĆ-66b52bd1439c3.webp Foto: TANJUG/NENAD MIHAJLOVIĆ

Fudbaleri Vojvodine odigraće 12. oktobra u Sankt Peterburgu prijateljski meč sa Zenitom, saopštio je danas klub iz Novog Sada.

"FK Vojvodina sa zadovoljstvom je prihvatio poziv da gostuje u Sankt Peterburgu, ekipi Zenita, višestrukom šampionu Rusije. Trener Vojvodine Nemanja Krtolica iskoristiće ovu reprezentativnu pauzu za jaku proveru pred nastavak sezone u Superligi Srbije, a očekuje se da šansu dobiju svi igrači koji nemaju obaveze prema nacionalnim selekcijama", saopšteno je na zvaničnom sajtu Vojvodine.

 Vojvodina je podsetila da je Zenit šestostruki uzastopni prvak ruske Premijer lige. 

 "Od sezone 2018/2019. do danas je ubedljivo najuspešniji tamošnji tim, a ukupno je osvojio 11 nacionalnih titula, kao i šest trofeja u Kupu Rusije, 10 u Superkupu Rusije, i dva evropska trofeja - Kup UEFA i Superkup Evrope (2008. godine)", navela je Vojvodina.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()