Koliko je Zvezda zaradila od karata za Ligu šampiona: Dovoljno da se budžet rastereti

Protiv Sitija biće treća puna "Marakana"

12.12.2023. 15:18
  • Podeli:
fk crvena zvezda, fk lajpcig, liga šampiona - 7 nov 2023 - foto AP Photo Darko Vojinovic Tanjug (7)-654aa3c5d226e.webp Foto: AP Photo/Darko Vojinovic/Tanjug

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da ostvare glavni cilj u Ligi šampiona ove sezone, a to je prezimljavanje u Evropi. Šansa za to propuštena je u duelima sa švajcarskim šampionom Jang Bojsom, dok nije ni bilo realno očekivati rezultate i bodove u duelima sa Mančester sitijem i Lajpcigom.

Zvezda se u duelima sa moćnim i bogatim timovima iz Engleske i Nemačke nije obrukala, a poslednji meč imaće upravo protiv aktuelnog šampiona Evrope Mančester sitija.

Skoro sve karte su rasprodate, ali je Zvezda nedavno pustila u prodaju dodatni kontingent ulaznica.

Ovo će biti i treća puna "Marakana" koju će Zvezda imati u Ligi šampiona ove sezone. Veliki deo karata raspdodat je putem sezonskih ulaznica, koje su se prodavale od starta sezone, a kasnije su prodate i putem paketa ulaznica i pojedinačnih karata.

"Telegraf" je došao i do podatka koliko je Zvezda zaradila samo od prodaje sezonskih karata i ulaznica za Ligu šampiona.

Iako rezultatski crveno-beli nisu uspeli da ostvare uspeh, ostvaren je značajan finanskijski dobitak.

Zvezda je zaradila 5,5 miliona evra od prodaje sezonskih karata i ulaznica Lige šampiona, što je ozbiljna cifra koja će značajno rasteretiti budžet kluba za ovu sezonu, koji je verovatno najveći u njegovoj istoriji, jer je klub sa velikim ambicijama ušao u sezonu, uz ozbiljna ulaganja što u stručni štab, što u igrače.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()