Komentar Alkaraza će vas nasmejati do suza: Karlos novi fudbaler Juventusa, ili ipak ne?

U Juventusu urnebesno svaki dan

01.02.2024. 17:20
  • Podeli:
karlos alkaraz juventus pixabay profimedia-65bb96ea35fd0.webp Foto: Pixabay/Profimedia

Argentinski fudbaler Karlos Alkaraz postao je novi igrač Juventusa, saopštio je klub na društvenim mrežama, a upravo ispod te objave pojavio se i smehotresan komentar tenisera koji nosi ime kao i poznati vezista. 

Alkaraz je u Juventus došao na pozajmicu iz Sautemptona, a ekipa iz Torina ima mogućnost da otkupi prava na fudbalera ukoliko se dobro pokaže u Seriji A

Klub je na društvenoj mreži "Instagram" podelio video dobrodošlice u kome se vidi da je mladi Argentinac zadužio dres sa brojem 26.

Međutim, jedan komentar se izdvaja od drugih i mami osmehe na lice. Naime, koincidenciju u imenu i prezimenu nije mogao, a da ne zapazi drugi, poznatiji Karlos Alkaraz

Mladi španski teniser je prokomentarisao pomenutu objavu Juventusa i dodao da će se potruditi da bude što bolji i zahvalio na ukazanom poverenju.

"Daću sve od sebe, hvala na poverenju", napisao je teniser, a ljudi iz Juventusa su na to odgovorili emodžijem koji namiguje, što je oduševilo i teniske i fudbalske fanove. 

Podsetimo, dvadesetjednogodišnji fudbaler iz Argentine debitovao je u Rasingu 2020. godine, a nakon toga prelazi u redovi Sautemptona. U Premijer ligi je zabeležio 18 nastupa i upisao četiri pogotka i dve asistencije. Ove sezone, nastupio je 26 puta za "Svece", od toga 23 u Čempionšipu, a postigao je četiri gola i tri asistencije.

Juventus se trenutno nalazi na drugoj pozici u Seriji A sa svega bodom zaostatka u odnosu na prvoplasirani Inter, koji doduše ima i utakmicu manje.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()