Konačno lepa slika u Humskoj: Partizan uz pune tribine slavio protiv Čukaričkog

Nova pobeda crno-belih pod vođstvom Sava Miloševića

26.10.2024. 17:57
  • Podeli:
bibars natho fk partizan-671d0b7cdc92e.webp Foto: FK Partizan

U okviru 13. kola Superlige Srbije, fudbaleri Partizana su na svom stadionu savladali ekipu Čukaričkog rezultatom 3:1.

Navijači Partizana, popularni "grobari", prekinuli au bojkot i napunili južnu tribinu posle više od godinu dana. Međutim, igrači njihovog tima su morali na ovoj utakmici prvi vaditi loptu iz svoje mreže.

Igrači Čukaričkog uspeli da oduzmu loptu gotovo u zadnjoj liniji i da je pošalju u srce kaznenog prostora.

Na petercu našao se Mihajlo Cvetković, koji nije imao mnogo težak posao, pošto je golman Partizana već bio savladan, tako da je samo trebalo da smesti loptu u prazan deo mreže za 1:0.

Ovaj rezultat ostao je i na kraju prvog poluvremena.  

Na startu drugog perioda igre, potpuno druga priča. Domaći su preuzeli inicijativu pa su brzo izjednačili, strelac je bio Bibars Natho sa bele tačke u 54. minutu meča.

Nije mnogo prošlo,a  usledila je prava erupcija oduševljenja u Humskoj. Poveli su crno-beli nakon gola Filipovića.

Posle kornera sa desne strane Aleksandar Filipović se najbolje snašao u kaznenom prostoru i glavom loptu od podloge poslao u mrežu Čukaričkog za 2:1 i potpuni preokret.

U nastavku su pretili gosti, probio je Čukarički sa leve strane, lopta je potom stigla do Miladinovića koji je loše reagovao u kaznenom prostoru.

Domaći se nisu zaustavili pa su postigli još jedan pogodak, a tačku na meč je stavio Kalulu za 3:1.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()