Konačno pohvale za Jovića: On ima kvalitet za koji ni sam ne zna

Lekcija za dalju karijeru

26.11.2023. 11:02
  • Podeli:
Luka Jović-6563174775b90.webp Foto: AP Photo/Luca Bruno/Tanjug

Milan je savladao Fjorentinu sa 1:0 golom Tea Ernandeza, a u ovoj utakmici šansu je dobio srpski internacionalac Luka Jović koji je ovog puta opravdao poverenje stručnog štaba roso-nera. 

Trener Stefano Pioli je Jovića zamenio u 83. minutu, kada je ispisana istorija Serija A jer je na teren ušao Frančesko Kramarda, najmlađi debitant u seniorskom timu Serije A. Posle utakmice Pioli se osvrnuo i na Lukinu partiju.

"Odigrao je dobar meč. Dodao je dobar pas pre penala za Tea. Šteta što nije postigao gol, on ima kvalitet za to. I dalje želim nešto više od njega, jer on ima kvalitete, ima načine, čak i one za koje ni on ne zna. Kako fizičke, tako i tehničke", naglasio je Pioli.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()