Konačno se i to desilo: Sampdorija pobedila

Hero ekipe iz Đenove je napadač Manolo Gabijadini, ali je i VAR imao svoju ulogu tokom utakmice

19.03.2023. 16:27
  • Podeli:
Fudbaleri Sampdorije-64172b0f21e78.webp Foto: Profimedia

Savlje u Sampdoriji, konačno. Tim Dejana Stankovića je slavio na svom terenu ove sezone, što je probudilo emocije, pokazalo iskrene zagrljaje, unelo malo mira u redove ekipe koja se bori za opstanak u Seriji A. 

Svaka pobeda je važna i trebalo bi da se proslavi, a ako je ona prva u sezoni na domaćem terenu onda se ima osećaj kao da je sa njom otišao i sav teret, pritisak, koji je vreme iščekivanja nosilo. 

Ekipa Dejana Stankovića savladala je Veronu sa 3:1 u 27. kolu Serije A i tako upisali prvu pobedu pred svojim navijačima ove sezone.

Heroj Sampdorije je napadač Manolo Gabijadini, koji je postigao dva gola. Takođe i VAR je dosta pomogao ekipi iz Đenove, jer je ponišio gostima 2 gola.

Sampdorija je 19. na tabeli, pretposlednja, sa 15 bodova, dok 18. Verona ima 19 bodova, a 17. Specija, koja je u sigurnim vodama, do sada je sakupila 24. boda.

Ova pobeda Sampdorije briše još jedan podatak: U Ligama petice više nema ekipa koje ove sezone nema pobedu na svom terenu

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()