Konte: Da li VAR ima hrabrosti da poništi čisti gol većem klubu u važnoj utakmici?

Sudija u situacijama kakva je bila naša protiv Sportinga, u finišu meča, mora da pokaže više inteligencije, rekao je uznemireni trener Totnhema

27.10.2022. 11:08
  • Podeli:
Sporting Totenhem_Tanjug AP.jpg Foto: Tanjug-AP

Menadžer Totenhema Antonio Konte izjavio je da je njegovom timu poništen regularan gol u poslednjim trenucima meča 5. kola Lige šampiona protiv Sportinga, prenose britanski mediji.

Utakmica 5. kola grupe D između Totenhema i Sportinga završena je bez pobednika, 1:1. Kapiten londonskog kluba Hari Kejn postigao je gol u 96. minutu, koji je potom poništen posle intervencije iz VAR sobe zbog ofsajda u kome se našao fudbaler Totenhema. Konte je burno protestovao kod sudija zbog čega je zaradio crveni karton.

"Kada nam je sudija poništio gol, svi smo s klupe uleteli na teren, a ja sam dobio crveni. Poništili su nam regularan gol. Sudija u takvim situacijama mora da pokaže više inteligencije. Oprostite mi, jako sam uznemiren", rekao je Konte.

On je istakao da je nezadovoljan VAR tehnologijom.

"Mi smo jedini tim, koji je morao da ponavlja izvođenje penala. Očigledno je da nemamo sreće s VAR-om. Voleo bih da vidim da li VAR ima hrabrosti da poništi čisti gol nekom većem klubu u važnoj utakmici. Žao mi je, ali ne vidim iskrenost u ovakvim odlukama", rekao je italijanski stručnjak.

Totenhem je prvi na tabeli grupe D sa osam bodova, dok Sporting i Ajntraht imaju po sedam. Olimpik iz Marseja je poslednji sa šest. U poslednjem kolu naredne nedelje, sastaće se Marsej - Totenhem i Sporting - Ajntraht.
 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()