Konte: Nisam smeo da rizikujem da dobijem srčani udar

Vratio sam se kada sam saznao da je gol regularan, rekao je trener Totenhema posle pobede u Premijer ligi

30.10.2022. 12:23
  • Podeli:
Sporting Totenhem_Tanjug AP.jpg Foto: Tanjug-AP

Menadžer Totenhema Antonio Konte je teško izdržao utakmicu Premijer lige protiv Bornmuta. Naročito kada se lomio rezultat, odnosno kada je njegov igrač Bentankur postigao gol u drugom minutu nadoknade za vođstvo od 3:2. 

Italijan je kod tog gola otrčao u tunel, jer kako kaže "nije smeo da rizikuje da dobije srčani udar ako gol bude poništen". Konte je ovim iznova podsetio na utakmicu Lige šampiona u kojoj je Totenhemu protiv Sportingam u finišu meča, poništen gol "zbog ofsajda Harija Kejna".

"Vratio sam se kada sam saznao da je gol regularan. Mislio sam da bih mogao da doživim srčani udar da nam je i ovaj gol bio poništen. Otišao sam dole i čekao odluku sudije. Sada mislim da je ovo pobeda od vitalnog značaja posle dva poraza u Premijer ligi. Daje nam samopouzdanje i motiv pred utakmicu u Merseju", rekao je Antonio Konte, koji protiv Olimpika neće biti na klupi Totenhema zbog isključenja na utakmici sa Sportingom.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()