Konte se oglasio prvi put posle otkaza: Fudbal je strast

Posebno hvala navijačima koji su me podržavali, stav je Italijana

28.03.2023. 10:35
  • Podeli:
Antonio Konte-6422a68534ec9.webp Foto: Profimedia

Italijanski stručnjak Antonio Konte dobio je otkaz kao trener Totenhema. On je na Instagram profilu objavio poruku, prvu posle odlaska iz londonskog kluba. 

"Fudbal je strast. Želeo bih se zahvaliti svima u Totenhemu koji su cenili i delili moju trenersku strast i moj intenzivan način proživljavanja fudbala. Posebno hvala navijačima koji su me podržavali. Bilo je neverovatno čuti ih kako pevaju moje ime. Naše zajedničko putovanje je gotovo. Želim vam sve najbolje u budućnosti. Antonio", napisao je Konte uz četiri fotografije iz vremena provedenog u Totenhemu.

Italijanski trener je preuzeo engleski klub početkom novembra 2021., nakon što je otkaz dobio Nuno Espirito Santo. Sjajno ga je vodio gotovo godinu dana, zato je letos nagrađen najvećim budžetom za transfere u istoriji kluba.

S obzirom na to da je tri meseca pre isteka raskinuo ugovor s Totenhemom, Konte će od kluba dobiti oko 4.5 miliona evra otpremnine. Kao njegov naslednik, nakon Stelinija, spominje se Julian Nagelsman (35), Nemac koji je dobio otkaz u Bajernu.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()