Koreanac zvanično u Partizanu: Jung Džun Goh stiže na Kipar

Sa 20 godina je debitovao za reprezentaciju Južne Koreje

23.01.2024. 10:57
  • Podeli:
Jung Džun Goh-65af8d60dac26.webp Foto: FK Partizan

U Partizan je i zvanično stigao igrač iz Južne Koreje, dvadesetdvogodišnji reprezentativac, Jung-Džun Goh. Reč je o igraču koji može da igra na poziciji krila i ofanzivnog veznog.

Goh je prošao sve kategorije Pohang Stilersa, a u azijskoj Ligi šampiona je ove sezone, na dva nastupa, upisao jedan gol. Ukupno je za Stilerse odigrao 126 utakmica, uz 20 golova i 14 asistencija.

Sa 20 godina je debitovao za reprezentaciju Južne Koreje kod Paola Benta. Bio je član svih kategorija nacionalnog tima, a sa A timom je osvojio zlatnu medalju na Azijskim igrama.

Goh je obavio preglede u Beogradu, a u utorak, oko 21 čas po lokalnom vremenu, očekuje se i njegov dolazak na Kipar, gde će se pridružiti ekipi Igora Duljaja na pripremama za prolećni deo sezone.

Ugovor je potpisao na tri i po godine!

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()