Kraj jedne ere: Real Madrid pronašao zamenu za Modrića?

Ni malo lak zadatak pred klubom iz Madrida

14.10.2024. 10:05
  • Podeli:
luka modric reuters-650bed6bdebb4.webp Foto: Reuters

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić verovatno igra svoju poslednju sezonu Madridu. Iako rastanak sa Modrićem deluje neminovno, Madriđani  već aktivno radi na pronalaženju njegove zamene.

Kako prenose španski mediji, uprava Reala na čelu sa predsednikom Florentinom Perezom postavila je Florijana Virca kao glavni prioritet.

Mladog nemačkog vezistu iz Bajera Leverkuzena vide kao naslednika Modrića, zbog njegovih sličnih tehničkih i taktičkih karakteristika. Virc je već dugo pod pažljivim okom Reala, još od kada je sa 17 godina debitovao u Bundesligi, a njegovo ime je sada crvenim slovima zapisano u Perezovoj svesci.
 

Međutim, dovođenje Virca u Madrid neće biti lak zadatak.

Bajer Leverkuzena ima važeći ugovor sa njim do 2027. godine, a generalni menadžer kluba Fernando Kara, jasno je stavio do znanja da obeštećenje iznosi 150 miliona evra.

 Iako Real tek treba da započne pregovore, "kraljevski klub" je odlučan u nameri da ovaj transfer realizuje.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()