Kraj veličanstvene karijere: Zlatan Ibrahimović odabrao da se protiv Srbije oprosti od fudbala

Juna 2023. godine je rekao ''zbogom'' profesionalnom klubskom fudbalu

14.02.2024. 10:23
  • Podeli:
Zlatan Ibrahimović-6577121b11521.webp Foto: AP Photo/Antonio Calanni, File/Tanjug

Fudbalska reprezentacija Srbije biće rival reprezentaciji Švedske  8. juna u Stokholmu, u meču koji će ujedno biti i poslednji u karijeri Zlatana Ibrahimovića.

Ibrahimović je u junu 2023. godine okončao karijeru i u dresu Milana se oprostio od profesionalnog klubskog fudbala. Međutim, ostalo je još da se pobrine o reprezentativnom dresu, u kojem će poslednji meč odigrati protiv reprezentacije Srbije u okviru pripremnog meča pred EURO2024. u Nemačkoj.

Članovi Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije su na sednici u Staroj Pazovi u okviru programa priprema za predstojeći EURO 2024. godine verifikovali ugovore za odigravanje prijateljskih utakmica protiv Rusije (21. marta), Kipra (25. marta), Austrije (4. juna) i Švedske (8. juna).  

To znači da će se legendarni Zlatan Ibrahimović oprostiti baš protiv Srbije. 

„Posebno nam imponuje činjenica da će se na utakmici u Stokholmu od aktivnog igranja oprostiti zvezda evropskog i svetskog fudbala Zlatan Ibrahimović“, navedeno je u saopštenju FSS.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()