Kristalno jasno: Ovo je potrebno Srbiji za osminu finala

Sutra je najvažniji dan za Srbiju na Evropskom prvenstvu

24.06.2024. 23:25
  • Podeli:
euro 2024, fudbalska reprezentacija srbije, orlovi, fudbaleri srbije, srbija - 20 jun 2024 - foto Reuters (3)-66748c86a8688.webp Foto: Reuters

Remi Hrvatske i Italije (1:1) ostavio je nadu Srbiji da do osmine finala može i sa bodom protiv Danske.

Da bi se sve to desilo, moraće da se poklope i rezultati iz grupe F. Naime, Portugal treba da savlada Gruziju, a Turska Češku.

Međutim, pre svega naši treba da završe kao treći u svojoj grupi.

Sa bodom, da bi se to obistinilo, moraće Engleska da savlada Sloveniju sa bar dva gola razlike ili sa jednim, ali da mi odigramo efikasan remi sa Skandinavcima.

Bilo kako bilo, sutra je za Srbiju najvažniji meč na Evropskom prvenstvu. Od 21 sat, "Orlove" očekuje duel sa Dancima, a mi im želimo svu sreću!

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()