Krstajić čestitao hrvatskom prijatelju Rakitiću povratak u Split: "Brate, srećno"

Rakitić će po svemu sudeći karijeru završiti u voljenom klubu

22.07.2024. 23:30
  • Podeli:
Mladen Krstajić Profimedia 04218995220.jpg Foto: Profimedia

Ivan Rakitić se vratio u Hajduk iz Splita, a tom prilikom stigle su brojne poruke na račun hrvatskog fudbalera.

Jedna se posebno izdvojila, a nju je napisao Mladen Krstajić. 

Krstajić je na Instagramu podelio fotografiju iz njihovih dana u Šalkeu, uz poruku: "Brate, konačno si stigao tamo gde pripadaš. Srećno!".

Inače, njegov dolazak izazvao je oduševljenje među navijačima, budući da je jedan od najvećih transfera u istoriji kluba.

 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()