Krunić razbesneo navijače Fenera: "Na crnoj listi si"

Objava na Instagramu ga skupo koštala

16.10.2024. 17:10
  • Podeli:
rade krunic fk crvena zvezda-66d9bc475b402.webp Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaler Crvene zvezde, Rade Krunić bio je zadovoljan partijom crveno-belih košarkaša u Istanbulu. Zvezda je savladala Fenerbahče ubedljivo,  a na to su reagovali i fudbaleri srpskog šampiona.

Krunić je na društvenim mrežama postavio fotografiju meča i rezultat iz Istanbula uz crveni i beli krug i "emotikon". Ubrzo, na profil su počele da mu stižu poruke gnevnih navijača turskog kluba.

 Zanimljivo je da je on upravo iz Fenerbahčea letos pojačao beogradski klub.

U Feneru se zadržao tek nekoliko meseci, tačnije od januara pa do kraja minule sezone, ali dovoljno da mu fanovi Fenera ne mogu preći preko ove "provokacije".

Uvrede koje je dobio bile su brojne i neprijatne.

"Beba Rade Krunić će biti suočen sa zlom, odsad je na crnoj listi", kaže jedan korisnik društvene mreže "X", nekada Tvitera.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()