Lacio traži novog trenera: Mauricio Sari podneo ostavku

Napeto je bilo u svlačionici posle poraza od ekipe koja se bori za opstanak

12.03.2024. 17:44
  • Podeli:
Mauricui Sari-65f084a2a432a.webp Foto: Alessandro Garofalo/LaPresse via AP/Tanjug

Mauricio Sari nije više trener Lacija, preneo je italijanski fudbalski novinar Fabricio Romano. Naime, šef stručnog štaba je u utorak obavestio upravu kluba iz Rima da podnosi ostavku i da se povlači sa klupe nebesko plavih. 

Razlog za ovakvu odluku leži u porazu Lacija od Udinezea, na Olimpik stadionu (1:2). Ovaj poraz je veoma naljutio Italijana jer je stigao protiv ekipe koja se bori za opstanak u Seriji A. 

Sari je posle utakmice imao napet razgovor sa ekipom i od igrača je tražio razlog za pad forme u ovom delu sezone. Kada nije dobio adekvatne odgovore, odnosno kada je shvatio da se ništa neće promeniti odlučio je da se povuče sa mesta trenera. 

Lacio se nalazi na devetom mestu tabele, a Udineze na 13. 

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()