Lalatović iz Ukrajine: Fudbal se igra, rakete lete, ovde se vrši genocid

Desilo se nešto strašno tokom treninga, kaže srpski trener na privremenom radu u ratnoj zoni

28.08.2023. 11:18
  • Podeli:
Nenad Lalatović-6405999f97ff9.webp Foto: Profimedia

Bivši trener Borca i Vojvodine Nenad Lalatović ponovo je u centru pažnje javnosti. Srpski strateg trenutno vodi ukrajinsku Zorju

Iako u Ukrajini godinu i po dana traju ratni sukobi, fudbal se ne prekida. Treninzi i utakmice u takvim okolnostima su opasni po život, a neretko se dešava da sirene za uzbunu prekinu sportske aktivnosti.

Upravo je Lalatović sa Zorjom doživio strašno iskustvo tokom jednom od treninga.

“Desilo se nešto strašno ovde. Radili smo, imali trening pred utakmicu. I u toku treninga, nakon 20 minuta, videli smo da ka nama velikom brzinom ide jedno pet, šest džipova, sa preko 20 specijalaca koji vode pse. Rekli su nam da izađemo sa terena. Rekli su nam da su dobili dojavu da je postavljena bomba”, rekao je Lalatović za "Kurir" i nastavio:

“Bili smo uplašeni, brzo smo ušli u autobus i vratili se u hotel. Ne znam da li je bomba bila stvarno postavljena. Bilo je strašno. Ne bih nikome želeo da to doživi. Neprijatno je kada imate trening  i on se prekida zbog sirena, jer rakete lete po nebu i ne zna se gde će da padnu. Ovo je genocid, strašno šta rade ljudima ovde”, naglasio je Lalatović.

  • Podeli:

Ostavite Vaš komentar:

NAPOMENA: Komentarisanje vesti na portalu UNA.RS je anonimno, a registracija nije potrebna. Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa Vašim načelima i uverenjima. Nije dozvoljeno postavljanje linkova i promovisanjedrugih sajtova kroz komentare.

Svaki korisnik pre pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korišćenja komentara. Slanjem komentara prihvatate Politiku privatnosti.

Komentari ()